Ernesto en Roalter Jong’s komen naar Hoftheater Raalte - Foto: PR
Foto: PR

Ernesto en Roalter Jong’s komen naar Hoftheater Raalte

RAALTE – Op vrijdag 3 december komt ‘Ernesto & Ensemble de Minuit’ met zijn programma ‘Ernesto zingt zichzelf’ naar het Hoftheater. In dit cabareteske muziekprogramma speelt hij, samen met 7 muzikanten, voornamelijk zichzelf. Daarnaast wordt Ernesto in dit muziekprogramma vergezeld door de Roalter Jong’s.

Ernesto Zingt Zichzelf
‘Ernesto zingt Zichzelf’ is een muziekshow met een cabaretesk tintje en een persoonlijke ontmoeting met Ernest Beuving. In dit programma wrikt hij zich even los van zijn companen Marcellino en Wilfried Finkers, met wie hij ook langs de Nederlandse theaters toert. Tijdens de voorstelling speelt Ernest voor het eerst zichzelf, omdat niemand anders hem wil spelen. Af en toe is hij als imitator ook even iemand anders om zichzelf wat rust te gunnen. Hij zingt eigen liedjes samen met Ensemble de Minuit en praat het geheel op eigen wijze aan elkaar.

De Telegraaf: ‘Ernesto’s melancholische liedjes vallen in de smaak, net als zijn rake imitaties’.

Roalter Jong’s
Gasten van deze voorstelling zijn de Roalter Jong’s. Zij treden een aantal keren samen met Ernesto op. Dit koor is begonnen als shantykoor en is inmiddels uitgegroeid tot een koor met een zeer breed repertoire. Het grootste deel van hun repertoire zijn moderne, populaire liederen en liedjes van bekende artiesten, gezongen in verschillende talen.

‘Ernesto zingt Zichzelf’ is op vrijdag 3 december te zien om 20:15 uur. Kaarten kosten € 16,00.

Kaartverkoop
Kaarten kopen kan via de VVV/ANWB Raalte (Varkensmarkt 8, tel 0572-352406) of www.hoftheater.nl.

Foto's 2
Ernesto en Roalter Jong’s komen naar Hoftheater Raalte - Foto: PR
Foto: PR
Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *