Boerhaar wordt Wet’ringburcht met Carnaval

Boerhaar wordt Wet’ringburcht met Carnaval

BOERHAAR – Nog even en dan wordt de Boerhaar omgedoopt tot Wet’ringburcht. Waar een klein dorp dan ineens groot in wordt, namelijk Carnaval vieren. De Wet’ringdempers worden dit jaar geleidt door Prins Ronnie 1 en Jeugdprins Jesse.

Vader en zoon van den Beld zullen er met de Raad van 11 een geweldig Carnavalsjaar van maken in de residentie ’T Gedempte Slot, zaal Logtenberg. Het programma is als volgt.

Zondag 27 februari
Op bezoek bij de Middelsloekers te Middel

Vrijdag 4 maart
Gigantisch 50+ Carnaval, de Wet’ringdempers nodigen alle 50+ uit om er deze ochtend een gezellig feest van te maken. Een gevarieerd programma met muziek van La Liberté. Tussen de middag soep en broodjes, aangeboden door Prins Ronnie 1. Aanvang 10.30 uur

13.00 uur: Iedereen wil wel graag Salland’s 1e optocht hebben, maar Boerhaar heeft toch echt de Allereerste optocht door de kinderen van basisschool de Bongerd. Voorop zal de Prinsenwagen rijden van de Wet’ringdempers. Aansluitend kindercarnaval in de residentie. Tot 15.30 uur

19.30 uur: Sleuteloverhandiging in ’t Holstohuus

21.00 uur: Groot Carnavalsfeest met muziek vam 17 Sounds. Iedereen is van harte welkom in de residentie om een grandioos carnavalsfeest te vieren. Prijzen voor best verkleden.

Zaterdag 5 maart
10.00 uur: Deelname optocht Boskamp

14.00 uur: Deelname optocht Wijhe

21.30 uur: Op bezoek bij de Carnavalsburen

Zondag 6 maart
Deelname optocht Raalte
16.00 uur: Kleintje Carnaval in de residentie ’T Gedempte Slot met clown en muziek van zanger en d.j Will. Carnaval voor groot en klein.

Kijk ook op www.wetringdempers.nl voor foto’s en het programma. Tot ziens in onze residentie of bij 1 van de optochten. ALAAF!

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *