Spetterend openingsfeest restaurant ‘t HoogeHuus in Heino - Foto: PR
Foto: PR

Spetterend openingsfeest restaurant ‘t HoogeHuus in Heino

HEINO – ’t HoogeHuus heeft zaterdag 2 april een spetterende familiedag voor jong en oud. In en rondom het restaurant op bungalowpark Landgoed Old Heino vinden tussen 10.00 uur en 15.00 uur vele gratis activiteiten plaats om de officiële opening van ’t HoogeHuus te vieren. Iedereen is van harte welkom.

Tijdens de familiedag kunnen bezoekers onder andere wandelen, fietsen, skelteren, jeu de boules spelen en boogschieten. Kinderen mogen ook met ballen lopen over het water en zich uitleven op het springkussen, de kabelbaan en de glijbaan. Daarnaast kunnen bezoekers een kijkje nemen in ’t restaurant en in diverse bungalows op het park. Het gezelligheidskoor De Pompedours geeft om 11.00 uur een optreden.

Iedereen wordt op zaterdag 2 april feestelijk ontvangen in ‘t HoogeHuus. Voor volwassenen is er gratis koffie of thee met een petit four, kinderen krijgen een lekker ijsje. Daarnaast worden tussendoor allerlei smakelijke hapjes en drankjes geserveerd. Voor elke bezoekers is een kortingsbon beschikbaar voor het restaurant.

Voor meer informatie over de familiedag kunt u contact opnemen via 088-3280040. Het adres is: Zwolseweg 71a te Heino. ’t HoogeHuus is ook op Twitter te volgen via twitter.com/hoogehuus.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *