Lemelerbergloop komt er weer aan

lemelerbergloop.jpgLEMELERVELD – Komende zaterdag is het weer zover, de jaarlijkse “Gerrit Voortman Lemelerbergloop” wordt weer gehouden. Dit is een hardloop wedstrijd met verschillende afstanden: voor de jeugd is er een 1000 meter en een 2,5 kilometer loop. Voor de rest is er de 5,3 en 10,8 kilometer. Het is een volledig onverhard, heuvelachtig parcours met grote hoogteverschillen door het natuurgebied van de Lemelerberg.

Lees verder »

“Single” Maaike vliegt de digitale toonbank over

cover_maaike.jpgRAALTE – Het is nog even wachten op de download-lijsten van vandaag, maar naar verluidt doet Maaike Jansen het erg goed met Don’t Look For Me. Dat is vooral het gevolg van de massaal bekeken finale van So You Wanna Be a Popstar. In de uren meteen na de uitzending was het erg lastig om het nummer vanaf de programmasite te downloaden door de massale belangstelling.

Lees verder »

Ongeval op N35 bij Ganzepanbrug

Ongeval op N35 bij Ganzepanbrug

HEINO/LAAG ZUTHEM – Vanochtend rond half 10 heeft er een kop-staart botsing plaatsgevonden ter hoogte van de Ganzepanbrug op de N35. Een vrachtwagen raakte een personenbus die vol zal met 28 schoolkinderen en begeleiding. De vrachtwagenchauffeur had mogelijk over het hoofd gezien dat de bus afremde.

Lees verder »