Over Regio Salland

Doel van de site
Regio Salland is een website met regionaal nieuws uit en voor de regio Salland. Deze website wordt gemaakt vanuit een journalistiek oogpunt. Het doel is dan ook niet sensatie belust. Regio Salland is gespecialiseerd in zgn. ‘actie nieuws’ (of ‘112 nieuws’), maar brengt ook ander nieuws. Bij de artikelen worden meestal foto’s en/of video’s geplaatst, dezen zorgen immers voor een nog duidelijker beeld van het nieuws.

Redactie
redactie@regiosalland.nl

Jasper Hutten
Pim Haarsma
Robin Duteweerd
Thomas Druiven
Nick Jonkman
Florian Wijsman

Design
Pim Haarsma

Onjuistheden
Fouten en onjuistheden komen voor, ook bij Regio Salland. Wij proberen uiteraard dit zoveel mogelijk te voorkomen. Mochten er toch nog fouten op deze site staan, gelieve dit dan te melden aan ons. Wij zijn niet aansprakelijk voor de eventuele gevolgen van de onjuistheden op deze site.

Aansprakelijkheid
Regio Salland kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het gebruik van deze website en de gevolgen hiervan. De meningen in de artikelen zijn die van de schrijver van desbetreffende artikel, op het moment van publiceren. De reacties op artikelen zijn en blijven eigendom van de schrijvers hiervan. Regio Salland is niet aansprakelijk voor de inhoud hiervan. De reacties kunnen worden aangepast of verwijderd wanneer dit door de redactie nodig wordt geacht.

Veel gestelde vragen
Ik sta ongewenst op een foto, mag dit zomaar?
In principe valt fotografie onder de vrije nieuwsgaring. Alles van de openbare weg mag door ons worden vastgelegd en gepubliceerd. Nederland is immers een vrij land. Echter bij ongelukken e.d. worden eventuele omstanders, getuigen en kentekens onherkenbaar in beeld gebracht. Indien u ongewenst op een foto op Regio Salland staat, dan kunt u dit wel aan ons melden; dan wordt de bewuste foto verwijderd.

Zou ik een foto in origineel formaat kunnen ontvangen?
In de meeste gevallen kan dat (al dan niet tegen kleine vergoeding). Neem hiervoor contact met ons op.

Ik heb een vraag of opmerking, waar kan ik deze heen sturen?
Neem contact met ons op.