IJsbaan in Wijhe “druk en gezellig”

IJsbaan in Wijhe  “druk en gezellig”

WIJHE – Ook de IJsbaan van Wijhe ging  gistermiddag tegen 12:00 uur open voor het publiek. De Wijhenaren pakten massaal de schaatsen uit het vet om even een rondje te rijden. Ook veel kinderen waren met pappa of mamma te vinden op het spiegelgladde ijs.  De temperatuur blijft de komende dagen onder nul, en dat zorgt elke dag voor meer centimeters ijs.

Lees verder »

Brandblussers gestolen na inbraak in Lemelerveld

Politie LogoLEMELERVELD – In de nacht van zondag (28 december) op maandag (29 december) zijn er vanuit een pand aan de Parallelweg in Lemelerveld twee brandblussers weggenomen. Men heeft een ruit vernield waarna men de toegang kreeg tot de brandblussers. Er is aangifte gedaan van diefstal.

Brandweer Dalfsen ontvangt twee warmtebeeldcamera’s

DALFSEN – De brandweer van Dalfsen zal in de komende tijd twee warmtebeeldcamera’s ontvangen, hiertoe heeft de gemeente Dalfsen onlangs besloten. Met hulp van warmtebeeldcamera’s is het onder andere mogelijk te controleren of branden echt gedoofd zijn, en niet na vertrek van brandweer mogelijk weer aanwakkeren.

Jongen (20) mishandelt ex-vriendin in Raalte

Politie LogoRAALTE – Gisteren (28 december) werd een 20-jarige inwoner van Raalte aangehouden voor mishandeling. Het slachtoffer, een 18-jarige inwoonster van Raalte en ex-vriendin van de verdachte, deed hiervan aangifte. De verdachte zou het slachtoffer op de Jan van Arkelstraat van de fiets hebben getrokken en in het gezicht hebben geslagen.

Lees verder »

Jeugd veroorzaakt overlast in Raalte

Politie LogoRAALTE – Na een melding over overlast van een groep jeugd bij een school aan de Hartkampweg in Raalte werd deze aangetroffen op een andere locatie. De jongelui werden aangesproken op hun gedrag en verwezen naar het grasveld achter de Pauluskerk, waar minder overlast veroorzaakt wordt. Met de groep werd afgesproken, dat ze het rustig zouden houden.