Drumfanfare Muziekdag St. Caecilia in Raalte - Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto

Drumfanfare Muziekdag St. Caecilia in Raalte

RAALTE – Op zaterdag 9 juli klinken op De Plas in Raalte vele muzikale klanken. Drumfanfare St. Caecilia uit Raalte organiseert dan namelijk voor het eerst de Drumfanfare Muziekdag.Tijdens deze middag zijn verschillende afdelingen van St. Caecilia te zien en te horen

de muzikanten, slagwerk, twirlteam, majorettes en minirettes. Daarbij wordt ook samengewerkt met muziekvereniging Beatrix uit Wijhe. De muzikanten en majorettes van Wijhe zullen zelfstandig optreden, maar er worden ook een aantal nummers samen met St. Caecilia gespeeld.

Wie door de optredens nieuwsgierig is geworden of zelf wel eens wil ervaren hoe het is om muziek te maken of te dansen met een baton (majorettestok), kan het ook zelf proberen tijdens de verschillende workshops die middag. Zowel jong als oud mag aan deze workshops meedoen.

De Drumfanfare Muziekdag begint zaterdag 9 juli om 13.30 uur op De Plas in Raalte en duurt tot 16.00 uur. Kijk voor meer informatie over drumfanfare St. Caecilia op www.drumfanfareraalte.nl.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *