Kermistoer Heikera vanuit Lierderholthuis - Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto

Kermistoer Heikera vanuit Lierderholthuis

HEINO/LIERDERHOLTHUIS – De Heinose Fietstoerclub Heikera houdt op zondag 3 juli de jaarlijkse Kermistoer vanuit Lierderholthuis. Deze recreatieve toertocht, een NTFU-evenement, valt samen met de Kermis in Lierderholthuis.

De start en finish is als vanouds bij café d ‘Olde Wettering aan de Kerkslagen. Deelnemers kunnen kiezen uit afstanden van 30, 60 of 90 km. Toerleider Piet Simons heeft drie prachtige routes uitgezet, die allen voorzien zijn van pijlen. De Kermistoer is een speciale aanrader voor vakantiegangers in Salland.

De inschrijving van de 30 en 60 km is tussen 9.00 en 12.00 uur, de deelnemers van de 90 km kunnen van 8.00 tot 12.00 uur terecht om zich in te schrijven.

De deelnemers van de 30 km fietsen richting Dalfsen met Het Oude Station als stempelplaats. De fietsers op de 60 km gaan via een mooie route richting Ommen, zij kunnen hun kaart laten stempelen bij Manege Laarbrug. Voor de sportievelingen van de 90 km. is er een prachtige route richting Hardenberg uitgezet, met als stempelplaats Camping de Vechtstreek. De eindcontrole in Lierderholthuis is tot 16.30 uur.

Voor informatie: Piet Simons (toerleider), tel. 0572-392720. Zie ook: www.heikera.nl.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *