Omgeving Kuilerstraat in Deventer na melding bij Politie

DEVENTER – In Deventer had de politie vanmiddag de omgeving van de Kuilestraat afgezet. Er zou geschoten zijn en er zou een man met een pistool rondlopen, meldde RTV-Oost. Bewoners werden gesommeerd binnen te blijven. Een Arrestatie Team was aanwezig.

Vanmiddag kreeg de politie de melding dat een 41-jarige man uit Deventer zich bedreigd voelde door een andere man met in een woning aan de Kuilestraat in Deventer, die een vuurwapen bij zich zou hebben gehad. De man was hierop gevlucht naar het dak van een andere woning en had zodoende contact gekregen met iemand uit een naburige woning waarna vervolgens de politie werd gebeld.

Omdat er mogelijk sprake was van een mogelijk vuurwapengevaarlijke verdachte werd in verband met de veiligheid van de omgeving en omwonenden de Kuilestraat en de Diepenveenseweg door de politie afgezet. Het arrestatieteam van de politie was ondertussen gewaarschuwd en trad de woning binnen. Door het arrestatieteam werden in de woning geen personen meer aangetroffen. Omdat de toedracht van de zaak niet duidelijk was, werd de 41-jarige Deventenaar (de man op het dak) aangehouden en voor ondervraging naar het politiebureau gebracht.

Er is niet geschoten en er zijn ook geen gewonden gevallen.

Naar de toedracht van deze zaak heeft de politie een onderzoek ingesteld.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *