Met een up-tempo -en zonder krul- gaat Maaike door…

MaaikeRAALTE – De Raalter Maaike Jansen was vanavond, overigens met wat minder krul in haar haar en wat minder fit, weer te zien bij So You Wannabe a Popstar. Zij zong daar het up-tempo nummer Jump van Girls Aloud. Bij deze uitzending heeft ze weer wat meer haar grenzen opgezocht, en wat meer kunnen dansen. Hier had ze wel vertrouwen na een paar extra dans en zanglessen.

Vanavond moest er al een kandidaat het programma verlaten, en morgen bij de Sing Off nog een. Dit bracht voor de kandidaten natuurlijk wel weer een extra spanning met zich mee.

Opgezette klieren, keelpijn, koorts en zelfs nog flauwgevallen in de nacht voor de uitzending. Maar toch was ze nog weer helemaal door iedereen achter de schermen opgepept voor haar liedje. Enkele quotes van de commentaar van de jury waren dan ook ‘minder performence’, ‘het boeit niet dat ze ziek is’, ‘nog niet gezien dat ze los kan gaan’ en ‘feit blijft dat ze er staat!’.

Vorige week had Maaike nog een 10; maar dit keer bleef het, waarschijnlijk omdat ze minder fit was, helaas steken bij een 6 en drie 7-ens.

‘Geniet u zoveel van haar als dat wij van haar doen, stem dan op haar!’, aldus de moeder van Maaike.

Maaike is volgende week vrijdag om 20:30, hopelijk met een liedje dat beter bij haar past, weer te zien bij So You Wannabe a Popstar.
Volledigheidshalve moeten we nog even vermelden dat morgenavond er eerst nog de Sing Off is…

Enkele fans van Maaike!

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *