Zirkus Zirkus komt naar Stöppelhaene in Raalte - Foto: PR
Foto: PR

Zirkus Zirkus komt naar Stöppelhaene in Raalte

RAALTE – De drie talenten van Zirkus Zirkus: Fanny, Sherman en Niels komen op vrijdag 26 augustus met hun stoere liedjes, vette beats en coole dancemoves naar Raalte! Na afloop van de Kinderolympiade zullen ze op ’t buitenpodium op ’t Stöppelveld een optreden verzorgen.

De vrijdagmiddag van Stöppelhaene wordt veelal gezien als een echte kindermiddag voor kinderen van vier tot twaalf jaar. ‘Het is bij de kinderolympiade niet belangrijk wie er wint, maar vooral dat je meedoet en plezier hebt’, aldus de organisatie. Maar dat is niet de enige reden waarom je mee zou moeten doen. Dit jaar wordt er na afloop van de Kinderolympiade een grote stoelendans georganiseerd en zal de band Zirkus Zirkus een aantal liedjes zingen. Opgeven voor de Kinderolympiade en de stoelendans kan vanaf vrijdag 26 augustus om 13.00 uur bij de kassa van de Feestfabriek. Na afloop van de olympiade is er bovendien voor iedere deelnemer een surprise en iets lekkers.

De band Zirkus Zirkus is ondermeer bekend van de single Moordgriet; een nummer waarop je wel luidkeels mee moet zingen en swingen! De stoere, en ergieke beats in dit nummer zijn kenmerkend voor de band, maar ook de verschillende dansmoves die zij in hun optredens verwerken zoals breakdance, streetdance en krumping, geven ze een eigen herkenbare stijl. Ook hun tweede single was direct erg populair. Het nummer 17 & smoorverliefd bereikte al snel de nummer 5 positie in de Megatop 100. Sindsdien toert Zirkus Zirkus door het hele land en geven ze veel optredens.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *