Lemelerveldse kapster in Goldwell Zoom Challenge - Foto: Petra Holland
Foto: Petra Holland

Lemelerveldse kapster in Goldwell Zoom Challenge

LEMELERVELD – Na de nominatie van Michelle Hagen dit voorjaar voor de Coiffure Award is ditmaal haarstyliste Lianne Heisterkamp van Kapsalon Look Hair uit Lemelerveld genomineerd voor de andere grote wedstrijd voor haarstylisten: de Goldwell Color Zoom Challenge 2011.

Lianne is uit vele deelnemers uit de Benelux genomineerd in de hoogst aangeschreven categorie Global Creative Colorist, de categorie voor haarstylisten met meer dan 5 jaar beroepservaring.

Marian Hemmers van Kapsalon Look Hair: “Deze prachtige nominatie van Lianne bevestigt nogmaals dat Kapsalon Look Hair over de grote creativiteit, kleur- en vakkennis beschikt om er tussen de vele vakgenoten en deelnemers positief uit te springen”.

De Goldwell Color Zoom Challenge is een toonaangevende internationale wedstrijd binnen de kappersbranche waarin haarstylisten hun kleurexpertise demonstreren en op creatieve manier trends interpreteren. De inzendingen van de vele deelnemers worden door een internationale jury met ’s werelds beste haarstylisten, beauty- en vakjournalisten en Goldwell kleurspecialisten beoordeeld. De jury had het bijzonder moeilijk een keuze te maken. “Zeker ook omdat het niveau van de inzendingen bijzonder hoog was, en de deelnemers de lat ieder jaar hoger leggen”.

Lianne Heisterkamp over haar werk als haarstyliste en de behaalde nominatie: “Ik vind het geweldig dat mijn werk als styliste en de manier waarop ik kleuren in kapsels toepas door vakgenoten zo hoog gewaardeerd worden. Ik ben dan ook erg trots dat de vakjury mijn inzending heeft genomineerd”.

De uiteindelijke winnaars van de Goldwell Color Zoom Challenge worden in het najaar tijdens de internatiale live finale in Miami in de VS bekend gemaakt, waarbij alle genomineerden van over de hele wereld acte de présence zullen geven. Namens Kapsalon Look Hair zullen Lianne en Marian deze finale bijwonen.

“Wij zijn bijzonder trots op de nominatie van Lianne, maar niet minder op onze andere haarstylistes die allemaal top-kwaliteit leveren.”, aldus Marian Hemmers. “Om bij te blijven biedt de kapsalon haar haarstylistes volop de ruimte zich verder te ontwikkelen en bij te blijven”.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *