Sallandse Talentenjacht wordt ‘Heino Zingt Mee’ - Foto: Pim Haarsma
Foto: Pim Haarsma

Sallandse Talentenjacht wordt ‘Heino Zingt Mee’

HEINO – Een nieuw onderdeel ziet het levenslicht tijdens de Pompdagen 2011: Heino zingt mee. Het motto “Met ’n natte hals klinkt ’t nooit vals, maar met ’n dreuge strot knapt oe de trommelvliez’n kapot!”, beloofd het al veel goeds.

Het organiserende FC Lappen werd geïnspireerd door het evenement “Nijmegen zingt”. Dit was zo’n groot feest dat de Heinose zaalvoetballers dit ook in hun eigen dorp wilden introduceren. Het Hof van Rakhorst was op zoek naar een waardige opvolger van De Sallandse Talentenjacht, het vervolg laat zich makkelijk raden. FC Lappen neemt tijdens de jubileumeditie van de Pompdagen voor het eerst het stokje over van de Oelewappers.

Wat houdt het in? Het principe is simpel: het publiek maakt de sfeer door met een koor mee te zingen. Hiervoor worden boekjes uitgereikt met songteksten van Nederlandstalige liedjes. Jan Smit, Frans Duijts en andere bekende artiesten zullen de revue passeren. Een bekwame, plaatselijk bekende presentator maakt het feest compleet. De spelers van FC Lappen zorgen hier en daar voor wat humoristische omlijsting en het levensliederenkoor “Met Hart en Smart” uit Nijverdal verzorgt de muzikale ondersteuning. Voor hen is dit concept ook nieuw.

Voor iedereen die zin heeft in een echt Heino’s feest; kom zaterdag 20 augustus om half 16 naar het Hof van Rakhorst. Je hoeft niets voor te bereiden, gewoon met de hele familie en vriendengroep komen en meezingen.

Volg ‘Heino Zingt Mee’ ook via Facebook of Twitter (HeinoZingtMee) en blijf op de hoogte.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *