Nominaties zijn bekend voor ROJA-2011 - Foto: PR
Foto: PR

Nominaties zijn bekend voor ROJA-2011

RAALTE – Dit jaar organiseert de Stichting Stöppelhaene in samenwerking met de gemeente Raalte voor de achtste keer de verkiezing van de ‘Raalter Onderneming van het jaar’ (ROJA). Deze uitverkiezing is inmiddels uitgegroeid tot een bekende en eervolle onderscheiding voor ondernemers die gevestigd zijn in de gemeente Raalte.

Het jaarlijks stijgende bezoekersaantal van de ondernemersmiddag geeft aan dat de ROJA verkiezing een succes is. Het is een onderscheiding om trots op te zijn.

Alle in de gemeente Raalte gevestigde bedrijven, konden meedingen naar de titel ROJA-2011. Konden, want iedereen had de mogelijkheid om een onderneming die zich in positieve zin weet te onderscheiden aan te melden voor een kans op de titel. Inmiddels is de periode van aanmelden verstreken en heeft de jury uit de vele aanmeldingen de volgende bedrijven genomineerd:

Categorie Detailhandel
– Zorgwinkel Salland, Raalte
– Azerty, Raalte
– Groenrijk Raalte

Categorie Agrarisch
– melkveehouderij Rudie Freriks, Luttenberg
– varkenshouderij Marcel en Karin Gerner, Marienheem
– melkveehouderij Marcel Strijtveen, Lierderholthuis

Categorie Handel, industrie en dienstverlening
– EG Engineering, Raalte
– Maan Special Products, Raalte
– Autotechniek Luttenberg

Deze bedrijven zullen de komende weken bezocht worden door de jury waarbij gekeken wordt naar in het oog springende prestaties, innovatieve ontwikkelingen, maatschappelijk en/of sociale betrokkenheid, milieubewustzijn, het vergroten van de bekendheid van Raalte, klantgerichtheid etc.

Bekendmaking ROJA tijdens bijeenkomst op 26 augustus
Op 26 augustus worden tijdens een gezellige bijeenkomst in de Sallandse Herberg alle negen genomineerden middels korte, door RTV Raalte gemaakte filmpjes aan het aanwezige publiek voorgesteld waarna juryvoorzitter notaris Mark Oors de winnaar in elke categorie bekend zal maken. Elk van de drie winnaars mag zich een jaar lang Raalter Onderneming van het Jaar noemen. De ROJA bijeenkomst is elk jaar een druk bezocht en vooral gezellig gebeuren, zowel voor ondernemers als voor hun medewerkers. Vrijdagmiddag 26 augustus zal het niet anders zijn.

Wat in vergelijking met afgelopen jaren wel anders is, is de begintijd. De Sallandse Herberg gaat open om 16.30 uur en het programma begint stipt om 17.00 uur. Na de bekendmaking van de drie winnaars, zo rond de klok van 18.00 uur, is er tot 19.30 uur volop gelegenheid na te borrelen en te toasten op de winnaars.

De presentatie van de ROJA bijeenkomst is dit jaar in handen van de sympathieke en spontane RTV-Oost coryfee Carrie ten Napel.

Foto 1
Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *