Heinoër (18) aangehouden voor mishandeling te Lemele

Heinoër (18) aangehouden voor mishandeling te Lemele

LEMELE – Een 18-jarige inwoner van Heino werd op zondagochtend 9 oktober aangehouden op de Korteveldsweg voor mishandeling. De man wordt er van verdacht een 18-jarige man uit Dalfsen en een 21-jarige vrouw uit Almelo te hebben mishandeld.

Naar de toedracht van de mishandeling wordt een nader onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Beste redactie,
  ik wil jullie er even op attent maken dat dit bericht totaal verkeerd gerapporteerd is.
  Ik ben namelijk het 21 jarige meisje uit Almelo die mishandeld is door de 18jarige Dalfsenaar en de 18jarige Heinoër is mijn vriend die mij beschermd heeft tegen die 18jarige Dalfsenaar terwijl ik inmekaar geslagen werd en op de grond lag.
  Ik ben helaas aardig toegetakeld door de 18jarige Dalfsenaar,maar er is op dit moment een onderzoek door de politie bezig.
  Mvg het 21jarige slachtoffer.

 2. Beste Elisa,

  Graag wil ik u erop attenderen dat de inhoud van deze berichten door de politie is samengesteld (het bericht staat ook op hun website). Wij (redactie) mogen hier geen veranderingen in aanbrengen. De politie verzoekt ons om deze berichten te plaatsen. Mocht er uit het politieonderzoek blijken dat de inhoud van het persbericht niet klopt, zal de politie een rectificatie sturen die ook wij over zullen nemen op de website.

  Namens de redactie wensen wij u beterschap.

  Met vriendelijke groeten,
  Robin Duteweerd

 3. geachte Robin,dit bericht betreft mijn dochter,zij is finaal in elkaar geslagen door die gast.heeft er behoorlijk zwaar letsel aan overgehouden,wij zitten met de brokken als die ene jongen niet voor mijn dochter was gesprongen dan had ze ook nog een volle trap in haar gezicht gekregen ,en hoe was het dan afgelopen?ik verwacht tenminste excuses van dat figuur voor mijn dochter,en hopelijk dat zaal dijk dit soort figuren een toegangsverbod geeft voor altijd,is toch niet normaal,iemand een zware hersenschudding ,gekneusde ribben,nekwervels gekneusd,gebroken hand,zwaar gekneusdeknie die aan het bij komen was van een ok sorry hoor maar dan ben je in mijn ogen een echte aso,die uit het niks een meisje inelkaar slaat,en als haar vriend het dan voor haar opneemt word hij in de boeien geslagen,in wat voor wereld leven wij?die aso gast moet achter de tralies en niet mijn schoonzoon,hoe krom zijn wij bezig?

 4. @ tamara,
  toch wel knap van die dochter van je om met een zware hersenschudding, gekneusde nekwevels en een gebroken hand een commentaar op deze site te kunnen zetten.

  En Tamara, denk je dat de veroorzaker van het hele gebeuren je nu gaat geven wat jij van hem verlangd? Het feit dat jij als moeder al zo reageert op een site waar een dergelijke reactie totaal geen nut heeft, zegt voor mij veel.
  Een moeder van een dergelijk verwond slachtoffer, handelt in stilte en gaat niet als een borderliner dit soort berichten op het www gooien.
  Maar neem de volgende tip ter harte (m.a.w. (= met andere woorden)en neem een advocaat in de arm. Die kan meer voor je doen dan de redactie van deze (overigens goede) website. Deze website is er puur voor de berichtgeving
  Daarnaast is er voldoende hulpverlening voor handen om slachtoffers van misdrijven de hulp te geven die men nodig heeft. Die bereik je niet door hier een comment te plaatsen waar het onvermogen en frustratie vanaf druipt.
  Ik wens jou en vooral jouw dochter alle sterkte en beterschap en dat het recht moge zegevieren!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *