Hendrik Jan Bökkers brengt gratis kerstsingle uit - Foto: PR
Foto: PR

Hendrik Jan Bökkers brengt gratis kerstsingle uit

HEINO – Hendrik Jan Bökkers (gitarist van Jovink en de Voederbietels) komt in deze donkere maanden met een speciale kerstsingle. ‘Oh Pappie, word niet dronken met Kerstmis’ verhaalt op luchtige wijze over het leed van alcoholisme in familiaire kring.

Het is een (zeer) vrije vertaling van een obscuur John Denver nummer uit de jaren zeventig.

Kerstcadeau
Het gaat goed met Bökkers. Deze zomer bracht de band haar debuutalbum uit. Het album werd goed ontvangen door de pers en de eerste single ”Badstoffen Gedrocht’ werd een regionale hit. In plaats van hun gebruikelijke kerstshow komt de band nu met iets nieuws.

De fans kunnen dit jaar als kerstcadeau de kerstsingle gratis downloaden vanaf de website: www.bokkersdutnormaal.nl. Het lied is een pure smartlap; vol ellende, maar prima meezingbaar. Speciaal voor piratenzenders wordt de single op vinyl gedrukt en gratis verstuurd.

Afsluiting tournee 2011
Zoals ieder najaar worden de discotheken aangedaan. Op 12 november staan de heren in zaal Takens in Balkbrug. Wie de band kent weet dat alles uit de kast zal worden gehaald om de succesvolle tour van 2011 in stijl af te sluiten.

Video 1
Video: BöKKERS - OH, PAPPIE WORD NIET DRONKEN MET KERSTMIS
Artikel delen:
Reactie 1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *