Spectaculaire vuurwerkshow bij Kluswijs van Gurp in Wijhe - Foto: Onbekend
Foto: Onbekend

Spectaculaire vuurwerkshow bij Kluswijs van Gurp in Wijhe

WIJHE – Op zondag 18 december organiseert Kluswijs van Gurp een spectaculaire vuurwerkshow voor haar winkel aan de Boerhaar 9 in Wijhe. De bouwmarkt wil op deze manier iedereen alvast laten zien welk vuurwerk dit jaar kan worden gekocht. De middag wordt feestelijk aangekleed en de toegang is gratis.

Vanaf 16.30 uur zijn belangstellenden van harte welkom. Onder het genot van een hapje, drankje en muziek kan het programma en het assortiment alvast bekeken worden. De vuurwerkshow begint om 17.00 uur en wordt afgesloten met een grote finale.

 

Vorig jaar organiseerde Kluswijs van Gurp ook een show in december. “Deze vuurwerkshow bleek een groot succes”, vertelt vestigingsleider Leon van Gurp. “Mensen vinden het altijd leuk om naar een groots vuurwerk te kijken, zeker als dit twee weken voor Oud en Nieuw is. Bovendien is deze middag extra handig om te zien en horen wat de effecten van al het vuurwerk zijn. Ook vinden we het gewoon leuk om deze show voor de inwoners uit Wijhe en omgeving te organiseren. Daarom kleden we het ook extra feestelijk aan met muziek en wat lekkers. We hopen op veel belangstellenden en een gezellige middag.”

 

Kluswijs Van Gurp heeft al meer dan twintig jaar ervaring met vuurwerkverkoop. Van Gurp: “U mag van ons na zoveel jaar ervaring verwachten dat wij uitstekend vuurwerk aanbieden tegen prima prijzen. Bovendien is het bestellen nu nog gemakkelijker via onze online vuurwerkwebwinkel www.vuurwerkwijhe.nl. Ik hoop u allen te zien op 18 december.”

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *