Fotowedstrijd bij World Photo Concert in HOFtheater - Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto

Fotowedstrijd bij World Photo Concert in HOFtheater

RAALTE – Zaterdag 3 maart 2012 vindt het World Photo Concert plaats in het HOFtheater. In samenhang met deze voorstelling, organiseert het HOFtheater een publieke fotowedstrijd met als thema: ‘Samenspel van emoties & natuur’. Deze wedstrijd staat open voor alle amateurfotografen uit Salland.

 

World Photo Concert

‘World Photo Concert’ is een tentoonstelling in beeld en geluid. Honderden foto’s laten schoonheid zien, maar ook de harde realiteit van armoede, honger, oorlog en verdriet. De beelden worden begeleid door een muzikaal viertal, waaronder gitarist Hans Visser en de Russische zangeres en accordeonist Irena Filippova. Bezoekers van de voorstelling kunnen voorafgaand aan de voorstelling foto’s insturen naar info@worldphotoconcert.nl met het thema ‘Dance’, onder vermelding van hun naam en de plaats waar zij het concert gaan bezoeken.

De beste foto’s zullen door producer Hans Visser in het PhotoConcert worden verwerkt onder het muziekstuk Viaggio. Om de kwaliteit van het PhotoConcert te behouden moeten de foto’s in hoge resolutie worden aangeleverd, maar bij het insturen dient in eerste instantie een gecomprimeerde versie te worden gebruikt. Het inzenden van deze foto´s staat los van de fotowedstrijd die het HOFtheater organiseert.

 

Fotowedstrijd

Bij de fotowedstrijd van het HOFtheater staat het thema ‘Samenspel van emoties & natuur’ centraal. De uiterste inleverdatum voor de fotowedstrijd is 2 februari 2012, voor 17:00 uur. De voorwaarden voor de fotowedstrijd zijn te vinden op www.hoftheater.nl. Alle ingezonden foto’s worden tentoongesteld in de foyer van het HOFtheater. Voorafgaand aan de voorstelling, ‘World Photo Concert’ worden de prijswinnaars bekend gemaakt door de vakjury. De tentoonstelling van de foto’s duurt tot en met 18 maart 2012.

 

Op zaterdag 3 maart 2012 om 20:15 uur vindt het World Photo Concert plaats in het HOFtheater te Raalte. Kaarten kosten € 18,50.

 

Meer informatie over de voorstelling en de fotowedstrijd staat op www.hoftheater.nl.

 

 

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *