Handbalteam organiseert ‘Sensation Red’ in Gouverneur - Foto: PR
Foto: PR

Handbalteam organiseert ‘Sensation Red’ in Gouverneur

RAALTE – Handbalteam Dames 5 van Gibo Groep Kwiek uit Raalte doen mee aan de barcompetitie van De Gouverneur. De dames van Gibo Groep Kwiek organiseren ter ere van deze barcompetitie SENSATION RED. Op 7 januari 2012 is iedereen uitgenodigd vanaf 21:00 uur in De Gouverneur.

In je favoriete stamkroeg een zo spetterend mogelijk feest organiseren. Zelf biertjes tappen, sfeer maken, maar ook een tijd van te voren beginnen met bijvoorbeeld reclame maken, thema verzinnen, DJ regelen en de aankleding regelen. Een barcompetitie; leuk en gezellig, maar natuurlijk ook goed voor de omzet van het café.

SENSATION RED
Gibo Groep Kwiek Dames 5 geeft 7 januari 2012 het startschot van de barcompetitie bij De Gouverneur in Raalte. Het thema van deze gezellige avond is SENSATION RED. Zij hebben gekozen voor rood, omdat dit DE kleur is van de vereniging waarbij zij handballen. Deze avond zal voornamelijk in het teken staan van feesten en gezelligheid voor jong en oud. Iedereen is 7 januari 2012 vanaf 21:00 tot 2:00 welkom in de Gouverneur! Ten eerste om er samen een geweldig feest van te maken en ten tweede om het handbalteam te steunen de barcompetitie te winnen.

De barcompetitie
Het gaat de meiden misschien niet om de prijs, maar Dames 5 van Gibo Groep Kwiek uit Raalte willen toch wel heel graag winnen. “Als je dan meedoet en er zo veel tijd in stopt, dan wil je ook winnen!” De Gouverneur is van veel dames uit het handbalteam de stamkroeg. Dit maakt het voor dit team extra leuk om mee te doen aan de barcompetitie.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *