Joy Goedkoop gekozen tot Raalter sporter van het jaar 2011

Joy Goedkoop gekozen tot Raalter sporter van het jaar 2011

RAALTE – Tijdens het Sportgala Raalte, afgelopen vrijdag 13 januari in het Hoftheater in Raalte, is bekend gemaakt dat Joy Goedkoop is gekozen als sporter van het jaar 2011 voor de gemeente Raalte.

Bij de sportteams ging de winst naar voetballers van het eerste team van VV Heino. De aanmoedingsprijs voor de jeugd ging naar handbalster Lieke Oortwijn van GIBO Groep Kwiek en Wendy Scholten van Hera ’11 en SaVAS was de winnaar in de categorie ‘vrijwilligersprijs’.

Stemmen
Iedereen kon tot 6 januari 2012 via de website www.raalte.nl/sport op de kandidaten stemmen in de categorieën ‘sportprijs individueel’ en ‘sportprijs team’. De uitslag is tot stand gekomen door een combinatie van de publieksstemming en de keuze van de vakjury. De vakjury bestaande uit Henny Nijboer, Tineke Jansen, Wout Wagenmans en Herman Holtmaat, koos zelf de winnaar van de vrijwilligersprijs en de aanmoedigingsprijs jeugd.

Huldiging Sportkampioenen
De gemeente Raalte huldigde deze avond ook de Sportkampioenen van 2011. Op het podium van het Hoftheater stonden de volgende sportkampioenen uit Raalte: Lieke Kolderweij (SC Hevo), Jeslien Niens ( SV Raalte) Michel Tielbeke (SaVAS) Elise Elshof, Ilse Schutte en Sharon Huis in ’t Veld (R.G.V. Kwiek), Rob Bertholee (TTV EFFECT), Femke Majchrzak (CRT RAALTE) en het World Summer Team van SaVAS bestaande uit Betsie Dijkstra-Weijn, Wesley Klumper, Elisabeth Mansoo,

Cyrille Steinebach, Angelien Tinga,Saskia Tuenter en Dennis van der Vegte. Wethouder Roger de Groot overhandigde de prijzen.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *