Uitvoering Showkorps Amicitia in Boerhaar - Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto

Uitvoering Showkorps Amicitia in Boerhaar

BOERHAAR – Showkorps Amicitia Boerhaar heeft het jaar 2011 afgesloten en begint het nieuwe jaar weer met haar jaarlijkse uitvoeringen. Deze uitvoeringen worden gehouden op zaterdag 21 (20.00 uur) en zondag 22 januari (14.00 uur) in zaal Logtenberg op de Boerhaar.

In 2011 is er voor Amicitia veel veranderd. Er zijn weer veel jeugdleden bijgekomen en er is een nieuwe dirigent aangesteld bij het orkest. Tevens is gestopt met het uitvoeren van de klassieke shows en is besloten om dit in een nieuw jasje te steken. Hiermee wil Amicitia meer show brengen tijdens haar straatoptredens.

Er zijn ook dingen gelijk gebleven: Zoals ieder jaar zal showkorps Amicitia weer zorg dragen voor een spetterende uitvoering met veel muziek en dans. Dit jaar is het thema: Holland.

Op zaterdagavond begint de uitvoering om 20.00 uur. Zondagmiddag begint het om 14.00 uur en deze is mede bedoeld voor de kinderen die de uitvoering ook willen bijwonen. Op deze middag zullen ook de blokfluitgroep en de leerlingen van het orkest en de drumband optreden.

Meer informatie over Showkorps Amicitia kunt u vinden op de website: www.showkorpsamicitia.nl,

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *