Sfeervolle stijldansavond in Elckerlyc in Luttenberg - Foto: PR
Foto: PR

Sfeervolle stijldansavond in Elckerlyc in Luttenberg

LUTTENBERG – Gemeenschapscentrum Elckerlyc in Luttenberg vormt op zaterdag 3 maart wederom de locatie voor een sfeervolle stijldansavond. Deze dansavonden trekken gemiddeld zo’n veertig tot vijftig liefhebbers uit de wijde omgeving van Luttenberg.

Dit seizoen staan ze onder leiding van de heer Groen uit Nieuwleusen.

De heer Groen heeft een uitgebreid muziekrepertoire voor de meest uiteenlopende dansstijlen, zoals de foxtrot, de Weense wals, de Engelse wals, de chachacha. Maar ook de tango en zelfs linedancing ontbreken niet.

De dansavonden in Elckerlyc vinden telkens plaats op de eerste zaterdag van de maand. Het seizoen duurt tot en met mei. De avonden verlopen altijd in een gemoedelijke sfeer. Naast natuurlijk het dansen is er ook voldoende ruimte om gezellig met elkaar te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje. Aanvang van de dansavond is om 20.30 uur en de activiteit eindigt zo rond 23.30 uur. De entree is 4 euro.

Gemeenschapscentrum Elckerlyc is te vinden aan de Butzelaarstraat 22 in Luttenberg, tel: 0572-301302. Meer informatie op www.elckerlycluttenberg.nl.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.