Activiteiten tijdens voorjaarsvakantie in zwembad Tijenraan - Foto: Onbekend
Foto: Onbekend

Activiteiten tijdens voorjaarsvakantie in zwembad Tijenraan

RAALTE – In de Voorjaarsvakantie worden er weer diverse leuke activiteiten georganiseerd bij zwembad Tijenraan in Raalte. De activiteiten bij het zwembad beginnen al op zondag 26 februari. Vanaf 12.00 uur ligt er op die dag in het diepe bad een grote opblaasbare glijbaan.

Maar ook tijdens de rest van de vakantie worden er nog veel leuke activiteiten georganiseerd.

De hele week door kun je actief zijn in en rond het zwembad, maar ook in de bewegingsruimte MultiMovez. Zo kun je onder andere mee doen met ‘ren je rot’, schatduiken, een glijbaan- en bootjesrace en ook kun je op het water lopen in de Aquabubble.

Op woensdag 29 februari organiseren alle ZON (Zwembaden Oost Nederland) zwembaden een event-game. De bezoekers kunnen dan met elkaar en in competitieverband spelletjes op een WII display spelen. Ook bij zwembad Tijenraan kun je aan het event-gaming deelnemen.

Naast de activiteiten in het zwembad, ben je vrijdagmiddag ook welkom in MultiMovez. Van 15.30 tot 16.30 uur wordt daar een leuke, fanatieke disco georganiseerd! Kom dus ook bewegen op de dansplaten en fitnesstoestellen, met leuke muziek en felle discolampen.

Kijk voor het hele programma en meer informatie op www.tijenraan.nl, of bel (0572) 347 950.

 

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *