Sponsor het openingsconcert van Bevrijdingsfestival Zwolle - Foto: PR
Foto: PR

Sponsor het openingsconcert van Bevrijdingsfestival Zwolle

ZWOLLE – Op 5 mei 2012 organiseert Bevrijdingsfestival Overijssel voor de tweede keer op rij een bijzonder Openingsconcert in Park de Wezenlanden, van 11.00 – 12.00 uur. Jeugdsymfonieorkest de vuurvogel heeft naast haar eigen repertoire twee bijzondere gasten; Lenny Kuhr en Erwin Nyhoff.

In het bijzonder worden bewoners van verzorgingshuizen, aanleunwoningen en serviceflats uitgenodigd dit concert bij te wonen. De organisatie zorgt voor vervoer van en naar het festivalterrein en 1e rang zitplaatsen.

De stichting wil het festival voor iedereen toegankelijk maken om de betekenis van 5 mei zo breed mogelijk uit te dragen. De organisatie schakelt de hulp in van alle verzorgingshuizen, de Centrale Commissie Oranje en natuurlijk alle vrijwilligers van het festival.

Mogelijkheden om bij te dragen aan het Openingsconcert:

– Adopteer een bus
Voor het Bevrijdingsconcert worden bewoners van Zwolse verzorgingshuizen uitgenodigd. De organisatie zorgt voor vervoer en 1ste rang zitplaatsen. Voor uw bijdrage ontvangt u exposure op het festivalterrein, in het programmaboekje en op de website.
Tarief: €750,-

– Sponsor een stoel
Voor €10,- kunt u ervoor zorgen dat senioren het Bevrijdingsconcert kunnen bijwonen. In ruil voor deze bijdrage wordt er naamsvermelding gemaakt, ‘met dank aan’, op de stoel en wordt u in het programmaboekje vermeld. Stort €10,- op 95.78.15.425 t.n.v. Stoelenplan.

Interesse? Mail naar info@bevrijdingsfestivaloverijssel.nl

Foto's 3
Sponsor het openingsconcert van Bevrijdingsfestival Zwolle - Foto: PR
Foto: PR
Sponsor het openingsconcert van Bevrijdingsfestival Zwolle - Foto: PR
Foto: PR
Lees meer artikelen over:
Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.