Allereerste KlusWijs bouwmarkt opent in Wijhe - Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto

Allereerste KlusWijs bouwmarkt opent in Wijhe

WIJHE – Op 5, 6 en 7 april aanstaande is het feest bij Van Gurp in Wijhe. Na een zeer ingrijpende verbouwing van de 1.000 m2 grote bouwmarkt, zullen donderdag 5 april de deuren open gaan van de allereerste KlusWijs bouwmarkt nieuwe stijl.

KlusWijs is de jongste Doe-Het-Zelf keten van Nederland. Gestart op 1 januari 2011 en inmiddels opent men binnenkort de 18e vestiging. Al deze vestigingen waren voorheen aangesloten bij organisaties als Doeland, Fixet en Multimate. Zo ook de bouwmarkt van Van Gurp in Wijhe. Zij waren tot november 2011 nog Multimate. Bij de overstap naar de formuleorganisatie KlusWijs, met het hoofdkantoor in Lieren (nabij Apeldoorn), werd direct besloten om van Wijhe een zogenaamde pilotstore te maken. KlusWijs streeft met haar nieuwe aanpak in de bouwmarktsector naar veel onderscheid in service, assortiment en presentaties.

Er is werkelijk niets op dezelfde plek blijven staan. Naast enkele bouwtechnische aanpassingen, zijn er de nodige nieuwe assortimenten en producten opgenomen, waaronder de huismerkproducten van KlusWijs en een volledige sleutelservice. KlusWijs Van Gurp is zeer overzichtelijk door het gebruik van lagere stellingen in het middenterrein. Sfeer wordt gecreëerd door de exclusieve (hoge) presentaties aan de buitenzijde en de 4,5 meter grote ringen aan het plafond.

Om iedereen extra plezierig kennis te laten maken met de nieuwe bouwmarkt, worde consumenten uitgenodigd om op 5, 6 en 7 april een kijkje te komen nemen, waarbij men direct kan profiteren van zeer spectaculaire openingsaanbiedingen.

De feestelijke opening van de KlusWijs bouwmarkt wordt tevens aangegrepen om ook Van Gurp Landbouwmechanisatie in het zonnetje te zetten. Consument en professional worden van harte uitgenodigd om deze grootse landbouwmechanisatieshow te bezoeken, waarbij er op zaterdag 7 april van 10.00 tot 14.00 uur een “Husqvarna grasmaaiermaaierrace” wordt georganiseerd. De winnaar verdient € 250.00 naar eigen keuze te besteden binnen Van Gurp.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.