Publiek welkom bij opening door Pieter van Vollenhoven - Foto: PR
Foto: PR

Publiek welkom bij opening door Pieter van Vollenhoven

DENNUL – Donderdag 19 april wordt het Infocentrum IJssel Den Nul geopend door Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven. Belangstellenden zijn hierbij van harte welkom in het daarvoor bestemde deel.

 

Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven komen om 15.30 uur aan bij de ingang van het Infocentrum en rond 15.50 uur vindt de officiële openingshandeling plaats aan de achterzijde van het Infocentrum bij de Lange Kolk. Aan de openingshandeling werken toneelspelers mee van Toneelvereniging Herman Heijermans uit Olst en de kinderen van Basisschool De Holsthoek uit Den Nul.

 

Voor mensen die graag willen kijken bij de aankomst van de Prinses en haar echtgenoot en bij de openingshandeling, is een bepaald deel van het terrein afgezet. Het Infocentrum zelf, is donderdag 19 april alleen toegankelijk voor de genodigden.

Op 21 en 22 april van 10:00 tot 16:00 uur zijn de publieksdagen. Er zijn in en rondom het centrum verschillende doe- en kijkactiviteiten voor het hele gezin. Iedereen is welkom om kennis te maken met dit multifunctionele Infocentrum, dat bezoekers een goede uitvalsbasis biedt voor het ontdekken van de natuur en cultuur langs de IJssel. De toegang is gratis.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *