Team Sportstimulering Olst-Wijhe organiseert ropeskipping - Foto: Onbekend
Foto: Onbekend

Team Sportstimulering Olst-Wijhe organiseert ropeskipping

OLST – Team Sportstimulering Olst-Wijhe (SOW) is al enkele weken actief in Olst-Noord. Iedere dinsdagmiddag organiseren ze activiteiten voor kinderen die het leuk vinden om met elkaar buiten te spelen.

In de meivakantie organiseert Team SOW op dinsdag 1 mei een speciale activiteit: ropeskipping.

Op dinsdag 1 mei wordt er door Projump een demonstratie en workshop gegeven aan iedereen die het leuk vind om te leren ropeskippen. Dit touwtjespringen is alleen net even iets anders. Projump laat zien wat je allemaal alleen of samen kan met touwtjespringen. De demonstratie en workshop is gratis en het begint om 13:00 uur op het basketbalveld aan de Watertorenstraat in Olst. Door activiteiten voor de jeugd te organiseren laat Team SOW de jeugd zien en beleven dat buiten zijn en buiten spelen leuk en gezellig is. Er zijn afgelopen tijd verschillende activiteiten voor de jeugd georganiseerd en er staan meerdere activiteiten in de planning. Team SOW is onderdeel van de gemeente Olst-Wijhe.

Buitenactiviteiten
Iedere dinsdagmiddag organiseert Team SOW een sport- en spelmiddag Combineer&Scoor! in Olst-Noord. De activiteiten vinden plaats bij het basketbalveld aan de Watertorenstraat en beginnen om 15:30 uur. De volgende buitenactiviteiten staan op de planning:

24 april Voetbal en springtouwen
1 mei Demonstratie en workshop Ropeskipping (Let op, de demonstratie en workshop beginnen om 13:00 uur)
8 mei Hockey en streethockey
15 mei Basketbal en lijnbal
22 mei Springtouwen en tikspelen

Wil je weten wat Team SOW nog meer doet? Kijk dan op www.sowolst-wijhe.nl.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *