Buitenconcours 5 en 6 mei bij Manege de Hooge Weg Raalte - Foto: PR
Foto: PR

Buitenconcours 5 en 6 mei bij Manege de Hooge Weg Raalte

RAALTE – Het weekend van 5 en 6 mei organiseert de pony- en paardensportvereniging PC&LR Raalte het jaarlijkse grote buitenconcours. De toegang is gratis en er is voldoende ruimte om te parkeren.

Op zaterdag bijten de pony’s de spits af. De dressuur begint om 9.00 uur en eindigt rond het middaguur. De allerkleinste A en B pony’tjes kunnen laten zien dat ze niet onder doen voor de grote E pony’s. Kortom alle categorieën en klassen komen 5 mei in de ring. Het springen begint een half uurtje later met de oefenklasse BB, gevolgd door de B, L, M en Z. De laatste start is rond 14.00 uur.

Het terrein wordt daarna klaargemaakt voor de paarden die zondag om 8.30 uur met een vol programma van start gaan.

Alle klassen zijn zondag vertegenwoordigd. Bij de dressuur van de beginnende B klasse tot de klasse ZZ Licht. Sinds dit jaar is de basissport uitgebreid met de hoge dressuurklasse ZZ Licht die eerder onder de subtop viel. Bij het springen kan men vanaf de oefenklasse BB t/m de klasse ZZ deelnemen.

De startlijst wordt gepubliceerd op de website van de vereniging www.lrraalte.nl. Ook via Twitter kan men de wedstrijd volgen op @PCenLRRaalte.

Het bestuur van Stichting Manege de Hooge Weg zorgt weer voor de inwendige mens. De koffie/thee of drankjes staan klaar en de keuken is open.

Iedereen is van harte uitgenodigd de verrichtingen van de ruiters te komen bekijken. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. Eigenaren wordt gevraagd rekening te houden met de paarden die kunnen schrikken van plotselinge uitvallen van een hond.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *