Café restaurant zalen Kappers Hoonhorst is ‘Hofleverancier’

Café restaurant zalen Kappers Hoonhorst is ‘Hofleverancier’

HOONHORST – Hare Majesteit de Koningin heeft besloten het Recht tot het voeren van het koninklijk wapen met de toevoeging ‘bij Koninklijke beschikking Hofleverancier’ te verlenen aan café restaurant zalen Kappers in Hoonhorst.

Commissaris van de Koningin in de provincie Overijssel, Mevrouw drs. A.Th.B. Bijleveld-Schouten reikt de onderscheiding uit op vrijdag 14 september 2012 aan de eigenaren Jean en Karin Huitink.

Deze hoge onderscheiding is een unicum in de horecawereld. De eigenaren van, in de volksmond, ‘zaal Kappers’ krijgen het predicaat omdat zij de vijfde generatie zijn die met succes het bedrijf leiden. Daarnaast is het een bijzonderheid dat uit één familie twee bedrijven voortkwamen die meer dan 150 jaar bestaan en dat het predicaat aan beide bedrijven is toegekend. Albert Fakkert was immers de grondlegger van zowel zaal Kappers als de molen van Fakkert.

Bovendien heeft het bedrijf een specifieke functie binnen de gemeenschap. Zaal Kappers is het sociale, culturele en maatschappelijk trefpunt van de hechte gemeenschap Hoonhorst. De eigenaren willen daarom Hoonhorst nadrukkelijk betrekken bij de toekenning van deze hoge onderscheiding. Het weekend van 14, 15 en 16 september 2012 is hiervoor gereserveerd.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *