Buurtschouw op de Elshof op maandag 21 mei

Buurtschouw op de Elshof op maandag 21 mei

ELSHOF – Op 21 mei vindt de buurtschouw op de Elshof plaats. Namens de gemeente Olst-Wijhe zijn aanwezig: Gerrit de Groot hoofd van de Buitendienst, Tom van Leeuwe medewerker Infrastructuur, Harry Koekoek kernbeheerder en Bep Koekkoek van de vakgroep Voorlichting en Communicatie.

Een delegatie van Plaatselijk Belang Elshof loopt ook mee tijdens de buurtschouw. Verder kan iedereen die mee wil lopen zich aansluiten. Er wordt gestart om 09:00 uur bij het buurthuis.

Tijdens de buurtschouw worden punten bekeken die kunnen worden verbeterd. Door ter plekke te kijken kunnen vaak snel oplossingen worden gevonden. Het gaat dan bijvoorbeeld om kapotte bestrating of verlichting, zwerfvuil en overhangend groen. Maar ook verkeersonveilige situaties worden besproken.

Als u punten heeft die mee moeten worden genomen bij de buurtschouw dan kunt u dat doorgeven aan het bestuur van Plaatselijk Belang Elshof of aan de gemeente t.a.v. Bep Koekkoek, Postbus 23, 8130 AA Wijhe of via mailadres b.koekkoek@olst-wijhe.nl.

U hoeft natuurlijk niet alle meldingen te bewaren voor de buurtschouw. Gedurende het hele jaar is het mogelijk meldingen door te geven aan het klantcontactcentrum van de gemeente, via telefoonnummer 14 0570 of via de website www.olst-wijhe.nl.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *