Meerdere bekeuringen na controle met videosurveillanceauto

Meerdere bekeuringen na controle met videosurveillanceauto

REGIO – Gedurende een actie met de videosurveillance-auto zijn afgelopen zondag 13 mei diverse bestuurders geverbaliseerd. Een 52-jarige motorrijder kreeg een proces-verbaal en een educatieve maatregel gedrag opgelegd naar aanleiding van zijn gevaarlijke weggedrag tussen Giethmen en Lemele.

De man reed met hoge snelheden waarbij hij rakelings langs fietsers en andere weggebruikers reed. De man zal de kosten voor de cursus (€816,-) zelf moeten voldoen. Indien hij dit weigert zal zijn rijbewijs ongeldig worden verklaard.

Ook een 27-jarige motorrijder uit Zwolle werd voor deze cursus aangemeld. De gemiddelde snelheid van deze motorrijder werd op de A28 vastgesteld op 174 km/u (gecorrigeerd). Daarnaast werd zijn rijbewijs ingevorderd.

Het rijbewijs van een 31-jarige automobilist uit Zwolle werd op de Ommerschans in Balkbrug ingevorderd. De man reed met 138 km per uur (gecorrigeerd) over de N348 bij Lemelerveld terwijl daar maximaal 80 km/u is toegestaan. Daarnaast haalde hij diverse malen via de doorgetrokken streep in. Ook deze bestuurder werd voorgedragen voor de EMG cursus.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *