Druk programma tijdens het Nulse Feest in Den Nul - Foto: PR
Foto: PR

Druk programma tijdens het Nulse Feest in Den Nul

DEN NUL – Het aftellen tot het Nulse Feest kan beginnen. Met een leuk en vol programma staat er 1, 2 en 3 juni weer een mooi weekend voor de deur in Den Nul. Naast activiteiten als een darttoernooi, een fair en een toertocht voor oldtimer bromfietsen wordt er feestgevierd met de bands MmoozZ en Broadway en laat Voice of Holland ster Erwin Nyhoff van zich horen.

Maar dat is natuurlijk niet alles. Vrijdagavond 1 juni spelen de teams van de ‘Ik hou van Den Nul-quiz’ tegen elkaar in deze grappige variant op ‘Ik hou van Holland’. De band MmoozZ maakt de avond af met goede muziek en een spetterende licht en geluidsshow. Zaterdag 2 juni wordt er ’s ochtends gedart, zijn er  kinderspellen en een jeugdzeskamp.

Om 13.00 uur begint de Nulse Fair. Hier presenteren verschillende ondernemers hun producten of diensten aan het publiek. Ondernemers met onder andere handgemaakte artikelen en proeverijen laten zien wat ze in huis hebben. Alles gezien en geproefd?

Bezoekers kunnen ook deelnemen aan verschillende workshops zoals yoga. De zaterdagavond staat onder leiding van de band Broadway en Erwin Nyhoff. Onze Voice of Holland ster laat zijn unieke sound horen op het dorpsfeest en Broadway speelt de zaal plat!

De Nulse Feest-zondag heeft een druk programma met de brunch, toertocht voor oldtimer bromfietsen, de zeskamp en het Nulse Fest. Sneeuw of geen sneeuw, après- skiën kan altijd en dat is wat er deze middag gaat gebeuren. Boomstamzagen, bierpulschuiven en een outfitwedstrijd. Kom het gewoon zelf zien op het Nulse Feest!

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *