Erwin Nyhoff opent bij Normaal in Dalfsen - Foto: PR
Foto: PR

Erwin Nyhoff opent bij Normaal in Dalfsen

DALFSEN – De grootste Normaal show van Nederland wordt op zaterdag 7 juli muzikaal geopend met een optreden van Erwin Nyhoff. De zanger- gitarist speelt dan weer een thuiswedstrijd in zijn eigen Salland.

Sinds het behalen van de derde plaats in The Voice of Holland puilt zijn agenda uit. Zijn meesterlijke vertolkingen van Springsteens ‘The River’ en de oude Moody Blues kraker ‘Nights in white Satin’ hebben de, thans in Heeten wonende, muzikant nationale populariteit gebracht.

Na Nyhoff is het de beurt aan Normaal. In tegenstelling tot bekvechtende politici staat Normaal Dalfsen anno 2012 weer voor een daverend Volksfeest in de achtertuin van Erben Wennemars. Ditmaal onder het motto: ‘Doe eens Normaal man’.

De toegangsweg naar het terrein aan de Brinkweg werd een paar jaar geleden omgedoopt tot Hokersbrink, vanwege een kwart eeuw Normaal in Dalfsen.

Bennie Jolink onthulde destijds het straatnaambord persoonlijk. Daarna werd het door onbekende verzamelaars ontvreemd. Op initiatief van enkele buurtbewoners wordt de Hokersbrink weer van een nieuw blauw naambord voorzien.

Het zegt veel over de band tussen Normaal en de Dalfsenaren. Voor de gelegenheid is zowel de oerbeztting van Normaal met Ben, Ferdi, Willem en Jan als Normaal 2012 in de grote formatie te bewonderen.

Het terrein is open om 19.00 uur. Op het voorplein begint Erwin Nyhoff rond de klok van 20.00 uur. Kaarten zijn online te bestellen via www.normaaldalfsen.nl en natuurlijk bij de bekende voorverkoopadressen in en om Dalfsen.

Foto's 2
Erwin Nyhoff opent bij Normaal in Dalfsen - Foto: PR
Foto: PR
Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *