Bossaball en beachvolleybal tijdens Stöppelhaene - Foto: PR
Foto: PR

Bossaball en beachvolleybal tijdens Stöppelhaene

RAALTE – Op de zaterdag zullen er dit jaar met Stöppelhaene nieuwe activiteiten worden georganiseerd. Speciaal voor de sportievelingen zal er zaterdag 25 augustus vanaf 12 uur in samenwerking met volleybalvereniging Salvora een beachvolleybal-toernooi worden gehouden in combinatie met het nog vrij onbekende Bossaball.

Bossaball is een nieuwe spectaculaire sport die je gezien en ervaren moet hebben om het te geloven. Het is een spel tussen 2 teams en een combinatie van volleybal, voetbal en gymnastiek. Het speciaal ontworpen opblaasbare speelveld heeft aan beide zijden van het net een trampoline. Bossaball is een spectaculaire attractie die door haar opvallende verschijning altijd en overal de aandacht weet te trekken. In Raalte zullen 2 professionele teams demonstraties geven.

Tegenover het Stoppelveld zal het terrein worden voorzien van een dikke laag zand en zullen de Bossaball-muziekbeats klinken tussen palmbomen en andere strandtaferelen.

Teams die mee willen doen aan het beachvolleybal kunnen zich vanaf nu al inschrijven via de site www.stoppelhaene.nl/beachvolleybal. Er wordt gespeeld in 3 verschillende categorieën, nl. jeugd (vanaf 12 jaar), recreatief en competitie. Ieder team bestaat uit 4 personen waarvan minimaal 2 dames. Nadere informatie, spelregels en een demofilm over Bossaball kun je ook op deze site bekijken.

Alle teams die aan het beachvolleybaltoernooi meedoen, krijgen de unieke kans om vrijblijvend onder begeleiding van 2 ervaren instructeurs kennis te maken met Bossaball. Dus wacht niet te lang met inschrijven, want vol=vol.

Foto's 2
Bossaball en beachvolleybal tijdens Stöppelhaene - Foto: PR
Foto: PR
Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *