Rodeofeesten Heino verhuizen naar nieuw terrein - Foto: PR
Foto: PR

Rodeofeesten Heino verhuizen naar nieuw terrein

HEINO – Het duurt nog even maar de Carnavalsvereniging de Sökkestoppers houdt zaterdagmiddag 25 en zondagmiddag 26 augustus weer haar autocross en autorodeo. Nieuw dit jaar is het terrein waar de Rodeofeesten worden gehouden.

Na 12 jaar nemen de Sökkestoppers afscheid van het terrein van de familie Hogeman. “We konden alleen op een ander perceel van de familie Hogeman terecht, maar kwamen dan in logistieke problemen” geeft chef d’equipe Emiel Roelofs aan.

Het spektakel verhuist de komende jaren naar het terrein van familie Beltman aan de Molenweg 9 in Heino. De commissie autorodeo is dol enthousiast over de ligging en mogelijkheden van de nieuwe locatie. “We kunnen nu de rodeofeesten opnieuw opbouwen. De baan wordt groter opgezet en net als vorig jaar staat op zaterdagmiddag 15.00 uur de autocross weer op het programma. Vorig jaar hadden wij deze cross geïntroduceerd en na afloop was iedereen erg enthousiast. Daarnaast zijn we bezig met een mooie trekpleister dit weekend”, glimlacht Roelofs.

De eerste gelegenheid voor deelnemers om zich in te schrijven is op woensdag 4 juli. Wie dan verhinderd is, krijgt op 1 augustus een herkansing. Maar de inschrijving vindt wel plaats volgens het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’.

De eerste inschrijfavond vindt plaats bij Oortwijn Heino vanaf 19.30 uur tot 21.00 uur. De inschrijving op 1 augustus vindt plaats in het Parochiecentrum Heino, Canadastraat 22 vanaf 19.30 uur tot 21.30 uur. Voor meer informatie over het Rodeoweekend kunt u contact opnemen met Emiel Roelofs (06-20205891 of mailen naar rodeofeestenheino@gmail.com).

Foto 1
Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *