Start reconstructie Ter Stegestraat en omgeving in Olst - Foto: Extern
Foto: Extern

Start reconstructie Ter Stegestraat en omgeving in Olst

OLST – Vanaf 2 juli 2012 gaat StuytVriezen nieuwe riolering aanleggen in het gebied tussen de L.H. Pottstraat en de Thorbeckestraat/Enkweg in Olst. Ook worden de straten heringericht. Op dit moment is Reggefiber nog bezig met de aanleg van glasvezel.

De aannemer start de werkzaamheden in de Watertorenstraat, vanaf de K. van Limburg Stirumstraat. Vanaf 20 juli heeft de aannemer drie weken bouwvak. Voor die tijd moeten de rioleringswerkzaamheden in de de Watertorenstraat en de L.H. Pottstraat gereed zijn. De straten zijn vanaf dat moment wel weer berijdbaar over een puinbaan.

Op 14 augustus hervat de aannemer zijn werkzaamheden. Als eerste wordt dan de riolering in het Phoenixhof aangelegd en de riolering en bestrating rondom de Willibrordschool aangepakt.

Een week later, op 20 augustus wordt ook gestart met de rioleringswerkzaamheden in de Thorbeckestraat. Als de scholen op 3 september weer beginnen, is het eerste deel van de Thorbeckestraat weer berijdbaar over een puinbaan.

Aanwonenden krijgen van de aannemer tijdig bericht wanneer er in hun straat werkzaamheden gaan plaatsvinden en hun perceel niet meer met de auto bereikbaar is. Ook wordt in deze brief aangegeven waar men dan de vuilcontainers kan aanbieden.

Hoe wordt u op de hoogte gehouden?
De aannemer zorgt ervoor dat in de straat waar men aan de slag gaat iedereen tijdig via een brief word geïnformeerd over wanneer er in hun straat werkzaamheden gaan plaatsvinden en hun perceel niet meer met de auto bereikbaar is. Ook wordt in deze brief aangegeven waar men dan de vuilcontainers kan aanbieden.

Inloopuur
Tijdens de uitvoering wordt vanaf 2 juli wekelijks op de dinsdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur een inloopuur gehouden. Hier kan iedereen binnenlopen met vragen, klachten of opmerkingen. Het inloopuur vindt plaats in de directiekeet die aan de L.H. Pottstraat op het grasveld bij de Ter Stegeschool wordt geplaatst.

Nieuwsbrief
Via de website www.olst-wijhe.nl kunt u zich aanmelden voor de gratis digitale nieuwsbrief met de laatste informatie over de reconstructie.

Meer informatie
Hebt u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met de opzichter, Gesines de Vries, 06-52450308, gesines@burohoogstraat.nl.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *