29ste zwemvierdaagse in zwembad Gerner in Dalfsen - Foto: Onbekend
Foto: Onbekend

29ste zwemvierdaagse in zwembad Gerner in Dalfsen

DALFSEN – Dinsdag 3 juli start in openluchtzwembad Gerner de 29e Nationale Zwemvierdaagse. Dit evenement kent jaarlijks een kleine 350 deelnemers die vier dagen lang een afstand van 250 of 500 meter zwemmen.

Wie dit volbrengt krijgt aan het eind als beloning de verdiende medaille. Er zijn in Dalfsen deelnemers die alle 28 voorgaande medailles in hun bezit hebben!

De zwemvierdaagse is naast een sportief evenement bovenal gezellig. De medewerkers van openluchtzwembad Gerner organiseren leuke activiteiten in en rondom de bassins. Darten, penalty schieten, enveloppen trekken, springkussen, aqua-bubble’s, pannenkoeken eten, demonstraties en stuivertje duiken maken de zwemvierdaagse zo feestelijk.

De officiële opening van de zwemvierdaagse is dinsdag 3 juli om 16.00 uur. Iedere dag kunnen de deelnemers hun baantjes zwemmen tot 20.00 uur. Wie ’s middags of ’s avonds niet kan mag ook ‘s ochtends zwemmen en wie een dag moet missen kan op zaterdag inhalen. Deelname kost € 7,10 en opgeven is mogelijk aan de receptie van het zwembad, Haersolteweg 14 in Dalfsen.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *