Tribute aan Herman Brood in Taveerne Tivoli - Foto: PR
Foto: PR

Tribute aan Herman Brood in Taveerne Tivoli

RAALTE – Taveerne Tivoli in Raalte presenteert op zaterdag 15 september een ‘tribute’ aan Herman Brood. De formatie Street! speelt alle bekende nummers van ’s lands beruchtste rock’n roll junkie (1946-2001). Maar er zal meer gebeuren op het podium. Kunstschilder Herman Joop zal tijdens het optreden een kunstwerk maken in de welbekende ‘Brood’-stijl.

Street! is een zevenkoppige Herman Brood tributeact uit Den Bosch. De band is in 2008 opgericht door verschillende ervaren muzikanten. Zanger Robbie V. heeft de stem en de houding van Herman Brood en het uiterlijk van Brood-manager Koos van Dijk. Twee Bombita’s (in het geval van Street! de Blondita’s) completeren het geheel.

Street! benadert de sfeer van een Brood-concert akelig goed en speelt non-stop dampende rock & roll. Van ‘I Love You Like I Love Myself’ tot ‘Never be Clever’, van ‘Sleeping Bird’ tot ‘Saturday Night’ en van ‘Dope Sucks’ tot ‘Rock ’n Roll Junkie’, alle hits komen voorbij.

Aanvang is om 22.00 uur. De entree bedraagt 7,50 euro. Kaarten zijn reeds verkrijgbaar bij Taveerne Tivoli aan de Zwolsestraat 63 in Raalte, tel: 0572-364187. Meer informatie op www.taveernetivoli.nl.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *