Tweede buurtschouw in verschillende wijken in Wijhe - Foto: Jasper Hutten
Foto: Jasper Hutten

Tweede buurtschouw in verschillende wijken in Wijhe

WIJHE – Op woensdag 10 oktober vindt de 2e buurtschouw in Wijhe plaats. Start is om 9.00 uur bij de kinderboerderij op de Krijtenberg. De buurtschouw is voor de omgeving de Peperkamp, Krijtenberg, Noorder Koeslag, Enkweg en Spoorstraat.

Tijdens de buurtschouw worden punten bekeken die inwoners gemeld hebben bij de gemeente of plaatselijk belang Wijhe of die op dat moment aangedragen worden door inwoners die deelnemen aan de buurtschouw. Door ter plekke te kijken kunnen vaak snel oplossingen worden gevonden. Het gaat dan bijvoorbeeld om kapotte bestrating of verlichting, zwerfvuil en overhangend groen. Maar ook verkeersonveilige situaties worden besproken.

Tijdens de buurtschouw zijn namens de gemeente Gerrit de Groot, opzichter van de buitendienst, Bep Koekkoek van de vakgroep Voorlichting en Communicatie en John Maatman, kernbeheerder voor dit deel van Wijhe aanwezig. Plaatselijk Belang Wijhe is vertegenwoordigd door Ton Ham en de politie door Dolfien Posthoorn.

Belangstellenden kunnen van tevoren klachten of opmerkingen doorgeven aan de vakgroep Voorlichting en Communicatie t.a.v. Bep Koekkoek via mailadres b.koekkoek@olst-wijhe.nl. Gedurende het hele jaar is het mogelijk klachten door te geven aan het klantcontactcentrum van de gemeente, telefoon 14 0570.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *