Nieuw bedrijfspand EGCS wordt geopend in Lemelerveld - Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto

Nieuw bedrijfspand EGCS wordt geopend in Lemelerveld

LEMELERVELD – Aanstaande zaterdag 1 December 2007 wordt het bedrijfspand van EGCS (Erwin Gerben Computer Specialisten) om 09.30uur officieel geopend door Marcel Schutte, oprichter van Schutte Informatisering. EGCS heeft op 1 juni 2007 de afgesplitste particuliere afdeling van Schutte Informatisering overgenomen. Sinds deze datum is EGCS gevestigd op Ambachtsweg 13 te Lemelerveld, schuin tegenover het bedrijfspand van Schutte Informatisering op Ambachtsweg 18.

EGCS wordt geleid door Erwin van de Sligte en Gerben Krukkert. Beiden zijn ervaren verkoopadviseurs, die binnen de particuliere afdeling van Schutte Informatisering hun sporen hebben verdiend. Bij de overname zijn een aantal medewerkers van Schutte Informatisering meeverhuisd naar het nieuwe bedrijfspand.

Door de overname van de particuliere afdeling kan EGCS in de verzelfstandigde vorm meer aandacht geven aan particuliere klanten. Tegelijkertijd is Schutte Informatisering in staat om meer aandacht te geven aan zakelijke klanten.

egcs2.jpgEG Computer Specialisten richt zich op de verkoop van computers en randapparatuur op maat aan particulieren en de SoHo (kleinzakelijke) markt. Verder verzorgt EGCS ook multimedia, home-entertainment en telecommunicatie, zowel vast als mobiel, oplossingen. Het bedrijf heeft een eigen technische binnen- en buitendienst. Dat betekent dat EGCS het totaalpakket voor elke computergebruiker kan leveren.

‘We zijn een nieuw bedrijf, maar met bekende gezichten’, zeggen beide kersverse ondernemers. ‘We onderscheiden ons in de markt door een goed advies, uitstekende producten, een adequate service en scherpe prijzen.’

In verband met de opening houdt EGCS vanaf vrijdag 30 november 9.00 tot 21:00 uur en zaterdag 1 december van 10:00 tot 17:00 uur gedurende twee dagen open dagen, waarbij er gedurende elk uur scherpe aanbieding zijn: van laptops tot printers en van navigatiesystemen tot LCD tv’s. Welke aanbieding op welk uur geldig is, staat vanaf woensdag 28 november op de internetsite van het bedrijf: www.egcs.nl. Tijdens beide dagen kunnen bezoekers onder het genot van een hapje en een drankje ook diverse demonstraties bekijken.

Artikel delen:
Foto 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *