Paul Wittenhorst definitief nieuwe voorzitter Stöppelhaene - Foto: PR
Foto: PR

Paul Wittenhorst definitief nieuwe voorzitter Stöppelhaene

RAALTE – Tijdens het voorzittersoverleg van woensdag 3 oktober waar alle Stöppelhaene-commissies vertegenwoordigd zijn, heeft het bestuur bekend gemaakt dat Stöppelhaene een nieuwe voorzitter heeft .

Paul Wittenhorst, dit jaar al actief als interim voorzitter, zal vanaf heden de taken van voorzitter van de stichting Stöppelhaene definitief op zich nemen. Paul is al vele jaren actief in het Stöppelhaene-bestuur en is tevens voorzitter van de Stöppelveld-commissie. Gezien zijn ervaring, betrokkenheid en inzet, is het bestuur van mening dat hij de aangewezen persoon is om deze functie te vervullen.

De aankondiging van het hoofdbestuur werd woensdagavond met applaus door de voorzitters van de diverse commissies ontvangen. Ook deze voorzitters kennen Paul Wittenhorst als een gedreven bestuurslid die zich ten volle op het hele Stöppelhaene-gebeuren richt.

De nieuwe voorzitter heeft er het volste vertrouwen in dat hij samen met het huidige bestuur en de vele honderden vrijwilligers kan bouwen aan nog vele mooie toekomstige Stöppelhaene edities.

De overige bestuursleden zijn Raymond Rienties (secretaris), Jan Kodden (penningmeester), Ans Overmars (oogstfeest) en Erik Beekman (facilitaire zaken).

Lees meer artikelen over:
Artikel delen:
Reactie 1
  1. Misschien is het volgende een goede oplossing voor overlast verkeer, en een goed begin om je te laten zien wie je bent.
    Met mij wonen veel mensen aan de Meidoornlaan in Raalte. Wij hebben deze straat gekozen om lekker rustig te wonen. Maar niets is minder waar. Daarom het volgende idee. Laat de meidoornlaan een aan loop route zijn voor de stoppelhaenne , En de Willeminnalaan een afvoerlaan. Of
    En wij als bewoners hebben veel minder overlast. Alle kleine beetjes helpen.
    En jij zet ook direct goed in, hoeft ook niet bang te zijn voor tegen praat. Dank voor het lezen van de mail, en bovenal begrip.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.