Baggi Begovic komt naar De Leeren Lampe - Foto: PR
Foto: PR

Baggi Begovic komt naar De Leeren Lampe

RAALTE – De Leeren Lampe krijgt zaterdag 13 oktober bezoek van de bekende DJ Baggi Begovic. De Rotterdamse DJ/producer is een grote naam in de internationale dancescène. Zijn stijl is groovy, funky club, soms gecombineerd met tribaltrommels, vocalen en wat stevigere ‘progressive techhouse’.

In de Brouwershut zorgen de Resident DJ’s voor een fijne après-skisfeer.

Eind 2010 bracht Baggi Begovic ‘Smells Like Teen Spirit’ uit, een danceversie van de gelijknamige grungeklassieker van Nirvana. Overal in de wereld stroomden de dansvloeren vol. Datzelfde jaar zorgde hij voor een stunt door met vijf collega-DJ’s van een vliegtuigvlucht naar Amerika een dance-event te maken. Het vliegtuig haalde onderweg een hoogte van 11.582 meter, goed voor een vermelding in het Guinness Book of World Records.

Begonnen als resident bij de Rotterdamse Barocca, wist Baggi Begovic al snel zijn stempel te drukken op de dancemuziek. Geïnspireerd door artiesten om hem heen, zoals Erick E, Miss Monica en Deep Dish, ontwikkelde hij zich tot een veelgevraagde DJ voor evenementen als Global Gathering, Creamfields, Hed Kandi, Rockit, Addicted, Stealth, Ministry of Sound, Mysteryland, Sneakerz en ADE. Niet alleen in Nederland is Baggi een graag geziene gast. Hij draaide onder andere in Griekenland, Turkije, Kroatië, Engeland en Spanje.

Baggi heeft samengewerkt met grote namen als Roger Sanchez, Hardsoul, Funkerman en Rene Amesz. Daarnaast maakte hij remixes voor onder andere Christina Aguilera, Cece Peniston en Donna Summer.

Naast de Music Factory en de Brouwershut is die avond ook het keetcafé geopend. Even gezellig bijkletsen met vrienden, een gokje wagen aan de roulette- of blackjacktafels en genieten van een flesje bier voor een munt.

De Leeren Lampe is te vinden aan de Almelosestraat 2 in Raalte, tel: 0572-355855. Meer informatie op www.deleerenlampe.nl. De Leeren Lampe is op zaterdagavond geopend van 22.30 tot 3.15 uur.

Agenda
Zaterdag 6 oktober: Clubnight
De Leeren Lampe Oktoberfeesten: vrijdag 19 t/m zondag 21 oktober
Vrijdag 19 oktober: Oktoberfeest (alleen zitplaatsen) mmv Der Klostergold-Express, special act en DJ
Zaterdag 20 oktober: Mega Après Ski Party mmv Die Tolle Leute, DJ Total Tommy en Alpen Dancer
Zondag 21 oktober: Oktoberfeest (sta- en zitplaatsen) mmv Wir sind Spitze, Die Tolle Leute en DJ Total Tommy

Fysieke kaarten voor de Oktoberfeesten zijn verkrijgbaar bij DLL op dinsdag, donderdag en vrijdag van 12.00 uur tot 17.00 uur, op woensdag van 11.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdagavond tijdens de discotheekavond. Je kunt ze ook online bestellen op www.deleerenlampe.nl (onder het kopje Events).

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.