Android app van Regio Salland vanaf nu te downloaden - Foto: Pim Haarsma
Foto: Pim Haarsma

Android app van Regio Salland vanaf nu te downloaden

SALLAND – Om makkelijk, snel en eenvoudig op de hoogte te blijven van het nieuws van Regio Salland, is er de afgelopen tijd een Android smartphone app ontwikkeld. Het bleek voor ons mogelijk om zonder budget voor het grootste deel van de mobiele bezoekers een app te ontwikkelen.

Om te vieren dat Regio Salland vijf en een half jaar bestaat, Regio Beveland één jaar bestaat en Nu Vechtdal twee  maanden, is de app vanaf vandaag beschikbaar. Deze eerste versie van de app biedt al veel mogelijkheden in een overzichtelijke layout.

Functionaliteiten
Via de app kan niet alleen het laatste nieuws van Regio Salland worden gelezen,  maar ook het weer en de komende evenementen. Verder kan via de app eenvoudig de foto-albums en video’s behorende bij de artikelen worden bekeken. Een reactie plaatsen en reacties lezen is uiteraard ook mogelijk.

Notificatie
Als u op de hoogte wil blijven van groter en belangrijker nieuws uit Salland, dan kan dat ook via de app. Via zgn. push-notificaties heeft de redactie van Regio Salland voortaan de mogelijkheid om u direct op de hoogte stellen van dergelijk nieuws. Bij de eerste keer openen van de app (of via instellingen) kunt u zich hiervoor ‘aanmelden’.

Reageren
De app is nog slechts een eerste versie en mist mogelijk nog functionaliteiten die u graag zou zien in een app van Regio Salland. Ook kan het zijn dat de app in bijzondere omstandigheden niet (volledig) werkt op uw smartphone. Laat dit weten via app@regiosalland.nl.

Downloaden
De Regio Salland app voor Android is gratis te downloaden via Google Play. De collega sites van DezeRegio.nl hebben ook een app. Zowel de Regio Beveland app als de Nu Vechtdal app zijn ook gratis te downloaden via Google Play.

Andere OS
Momenteel is er helaas nog geen app voor iOS apparaten (zoals iPhone en iPad) en andere smartphones. Voorlopig heeft Regio Salland hiervoor nog geen mogelijkheden. Heeft u die wel? Neem contact met ons op.

Artikel delen:
Reacties 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *