Winnaars Prinses Christina Concours naar Wesepe - Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto

Winnaars Prinses Christina Concours naar Wesepe

WESEPE – Het eerste Nicolaas Concert in de kerk van Wesepe valt meteen in de prijzen: zondagmiddag 11 november verzorgen drie winaars van het Prinses Christina Concours het openingsconcert van ‘De Nicolaas Concerten’. De stichting organiseert een serie toegankelijke klassieke concerten in de 14e eeuwse Nicolaaskerk in Wesepe.

Tijdens deze ‘première’ kunnen bezoekers rekenen op een zeer gevarieerde middag. De drie jonge, zeer getalenteerde musici – Elsbet Remijn piano , Floor Le Coultre viool en Beate Loonstra harp – brengen ondermeer muziek van Bach, Caplet en Schumann ten gehore. Het concert op 11 november begint om 15.00 uur in De Nicolaaskerk te Wesepe; Ds. Kreikenlaan 3, 8124 AP Wesepe. Alle informatie voor reserveren en kaartverkoop vindt u op www.denicolaasconcerten.nl. Indien nog beschikbaar kunt u aan de deur ook kaarten kopen (graag gepast betalen). Kaarten kosten € 12,50 inclusief consumptie.

Elsbet Remijn (1988) piano – studeert de Master Opleiding aan het Conservatorium in Den Haag. Prijswinnares van het Prinses Christina Concours en het Nationaal Concours van de Stichting Jong Muziektalent Nederland. Als presentator is ze actief betrokken bij de Classic Express; de rijdende concertzaal van het Prinses Christina Concours waarin basisschool leerlingen enthousiast gemaakt worden voor klassieke muziek.

Floor Le Coultre (1990) viool – Floor begon op vierjarige leeftijd met vioollessen. Inmiddels studeert ze voor haar Master Opleiding aan het Conservatorium in Den Haag. Prijswinnares van diverse nationale concoursen; onder meer Haydn Muziekfestival, Iordens Viooldagen, Prinses Christina Concours. Floor is verkozen tot Jong Muziek Talent 2011. Ze bespeelt een Franse viool van Pierre Silvestre uit 1858, ter beschikking gesteld door het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds.

Artikel delen:
Foto 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *