Aanmelden weer mogelijk voor Sportgala Raalte - Foto: Onbekend
Foto: Onbekend

Aanmelden weer mogelijk voor Sportgala Raalte

RAALTE – Op vrijdag 11 januari 2013 vindt het Sportgala Raalte plaats in het HOFtheater in Raalte. De gemeente Raalte huldigt de Sportkampioenen 2012 en ook is er dit jaar weer een Sportverkiezing.

Sportverkiezing
Het Sportgala Raalte is het erepodium voor succesvolle sporters, sportverenigingen en sportvrijwilligers. De volgende prijzen worden uitgereikt:
– sportprijs individueel; bestemd voor de sporter die een opmerkelijke prestatie heeft geboekt en als voorbeeld dient voor anderen.
– sportprijs team; bestemd voor de ploeg die een opmerkelijke prestatie heeft geboekt of een sportvereniging die bijvoorbeeld meerdere succesvolle teams herbergt.
– aanmoedigingsprijs; een aanmoedigingsprijs, bestemd voor het talent dat flinke progressie heeft gemaakt.
– vrijwilligersprijs; bestemd voor één van de veelal stille werkers, zonder wie geen sportvereniging zou kunnen bestaan.

Iedereen kan tot donderdag 13 december 2012 kandidaten voordragen via het aanmeldformulier op de website www.sportbedrijfraalte.nl. Uit alle aanmeldingen kiest de jury per categorie drie genomineerden. Van 17 december 2012 tot vrijdag 4 januari 2013 kan iedereen via internet stemmen op zijn of haar favoriete genomineerde sporter of sportteam. Tijdens het Sportgala wordt de uitslag van de sportverkiezing bekend gemaakt.

Huldiging Sportkampioenen
Jaarlijks worden de individuele sporters en sportteams uit de gemeente Raalte gehuldigd. Deze sporters hebben in het voorgaande jaar een kampioenschap behaald op nationaal of internationaal niveau. Sportverenigingen kunnen tot 1 januari 2013 via het aanmeldformulier op de website www.sportbedrijfraalte.nl een sporter of sportteam aanmelden voor de huldiging tijdens het Sportgala. Voorwaarde voor aanmelding is dat de sporter woonachtig is binnen de gemeente Raalte of sport bij een vereniging binnen de gemeente Raalte.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *