Sportgala Raalte: genomineerden sportprijzen bekend

Sportgala Raalte: genomineerden sportprijzen bekend

RAALTE – De genomineerden voor de Sportverkiezing zijn bekend. Vanaf morgen, 19 december, zijn de stembussen in de categorieën individuele sportprijs en voor de sportprijs voor teams open.

Tijdens het Sportgala Raalte, op vrijdag 11 januari 2013 in het Hoftheater in Raalte, wordt bekend gemaakt wie de Sportverkiezing hebben gewonnen. De gemeente Raalte huldigt op deze avond ook de Sportkampioenen 2012.

Categorieën voor de sportprijs
Bij de sportverkiezingen heeft de vakjury, die bestaat uit Tineke Jansen, Herman Holtmaat, Jet Mars en Wout Wagenmans, in alle categorieën de genomineerden gekozen. Die genomineerden zijn:

Sportprijs individueel: Marieke Brinkhuis (Klink Nijland Kwiek), Rico Harder (Topjudo Twente),  Rutger ter Laak ( team TZN) en Nick Marsman (Go Ahead Eagles).

Sportprijs team: Synchroonzwemmen age groep 2 (Hera’11), SV Nieuw Heeten Dames 1 (handbal) en Rohda Raalte 1 (voetbal).

Aanmoedigingsprijs: Bram Marskamp (Cleton Sports Apeldoorn), Lieke Muller (AV Salland), Randy Ophof (CRT Raalte), Hanne van Rossum (SV Nieuw Heeten) en Mitchel Schotman (CRT Raalte).

Vrijwilligersprijs: André Duteweert (AV Salland), Henny Nijboer (Carmel Handbalschool Salland), Jan Jonkman (Sallandse Wandelvierdaagse)

Stem op de sportprijs individueel en team
Wil je dat jouw favoriete sporter en sportteam op 11 januari de sportverkiezing winnen? Stem dan op de sporter en het team van jouw keuze. Ga daarvoor naar de website van Sportbedrijf Raalte: www.sportbedrijfraalte.nl. Dat kan van 19 december tot en met 3 januari in de categorieën ‘sportprijs individueel’ en ‘sportprijs team’.

De vakjury kiest de winnaar van de vrijwilligersprijs en de aanmoedigingsprijs.

Huldiging Sportkampioenen
De gemeente Raalte huldigt tijdens het Sportgala ook de Sportkampioenen 2012. Heeft iemand binnen uw vereniging een Nederlandse Titel of een podiumplaats op een EK of WK behaald? Dan kunt u de kampioenen nog tot 1 januari 2013 via de website van Sportbedrijf Raalte aanmelden voor de huldiging tijdens het Sportgala.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *