Uitvoering showkorps Amicitia in zaal Logtenberg Boerhaar - Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto

Uitvoering showkorps Amicitia in zaal Logtenberg Boerhaar

BOERHAAR – Showkorps Amicitia Boerhaar heeft het jaar 2012 afgesloten en begint het nieuwe jaar weer met haar jaarlijkse uitvoeringen. Deze uitvoeringen worden dit jaar gehouden op zaterdag 19 en zondag 20 januari in zaal Logtenberg op de Boerhaar.

Zoals gebruikelijk zal Showkorps Amicitia weer zorg dragen voor een spetterende uitvoering met veel muziek en dans. Dit jaar nemen we u mee in de wereld van het vervoer: “ Met Amicitia ter land, ter zee en in de lucht! ” We laten u muzikaal, met de nodige toeters en bellen, spectaculair genieten van verschillende soorten vervoersmiddelen.

Op zaterdagavond begint de uitvoering om 20.00 uur. Op zondagmiddag begint de uitvoering om 14.00 uur en deze is mede bedoeld voor de kinderen, die deze uitvoering ook willen bijwonen. Op deze middag zal de blokfluitgroep ook optreden. De andere leerlingen zullen met beide uitvoeringen meedoen.

Meer informatie over Showkorps Amicitia kunt u vinden op de website: www.showkorpsamicitia.nl, u mag ook bellen met het secretariaat 0570-531812.

Foto 1
Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *