Arne Jansen - Foto: Eigen foto
Arne Jansen
Foto: Eigen foto

Volkszanger Arne Jansen (56) overleden

SALLAND/SILVOLDE – U heeft hem vast en zeker vaak gezien op diverse feesten waar hij in onze regio optrad. Het management maakte vandaag bekend dat zanger Arne Jansen is overleden. Arne Jansen, vertolker van de hit Meisjes met rode haren, is maandag in zijn woonplaats Silvolde overleden.

Dat maakte zijn manager Menno Muis bekend. Jansen is 56 jaar geworden. Over de doodsoorzaak zegt Muis: “Hij heeft het eeuwige verkozen boven het heden”. “Arne was de afgelopen weken depressief en zat tegen overspannenheid aan. De afgelopen tijd zijn er veel vrienden en familie van hem overleden overleden en dat kon hij geen plaatsje geven. Vanmiddag kreeg ik tegen 13.00 uur echter het bericht dat er iets vreselijks met Arne gebeurd was. Hij bleek zich van het leven beroofd te hebben.”

Jansen bracht zijn platen uit bij Telstar, de maatschappij van smartlappenkoning Johnny Hoes. De familie Hoes heeft in een reactie laten weten “met verbijstering” te hebben kennisgenomen van het nieuws.

“Hij was een van onze meest dierbare artiesten. Onze gedachten gaan uit naar zijn lieve vrouw, kinderen en kleinkinderen. Wij hebben een dierbare vriend verloren, de hemel heeft er een engel bij.”

Foto's 2
Arne Jansen bij Pompdagen 2007 in Heino - Foto: Pim Haarsma
Arne Jansen bij Pompdagen 2007 in Heino
Foto: Pim Haarsma
Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *