Derde selectiewedstrijd van Mondial Foods Cup Bathmen - Foto: PR
Foto: PR

Derde selectiewedstrijd van Mondial Foods Cup Bathmen

BATHMEN – Vrijdag 8 februari staat alweer de derde en tevens laatste selectiewedstrijd van de Mondial Foods Cup Bathmen op het programma. Deze springwedstrijd beloofd een spannende strijd te worden om één van de 52 startplekken te bemachtigen voor de finale.

Vrijdag 11 januari vond de tweede selectiewedstrijd plaats. Met een goed deelnemersveld was het een mooie springwedstrijd met strijd. De klasse M werd gewonnen door Marjet Drost met haar paard Grandeur Van ’t Palmenhof. De winst in de klasse Z was voor Sander Geerink met Robinson en de klasse ZZ werd gewonnen door Iris Zwijnenburg met de ruin Valentino’s Zandor Z.

Sander Geerink reed in de barrage de snelste tijd van de avond, waardoor hij de tweede selectiewedstrijd op zijn naam schrijft. De klassement heeft een tweekoppige leiding en wel Sander Geerink met Robinson als ook Jan Diepman met Bolanda. Beide maken nog kans op de Doucle Crown van €250.-. De twee worden in het klassement gevolgd door Jan Gohl met Munsterhuis Sportscars Maserat, Marjet Drost met Grandeur Van ’t Palmenhof en Judith Vetker met Benidorm.

Vrijdag 8 februari zal de derde en tevens laatste selectiewedstrijd worden verreden. Dit is tevens de laatste mogelijkheid om een startplek in de finale te bemachtigen, welke wordt verreden op vrijdag 1 maart tijdens Bathmen te Paard. De wedstrijd start a.s. vrijdag om 17:00 uur met de klasse M. Aansluitend vinden de klassen Z en ZZ plaats.

Alle wedstrijden worden verreden in Manege ’t Ruiterkamp in Bathmen, de toegang tot de selectiewedstrijden voor het publiek gratis. Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden tot opgeven op www.paardensportbathmen.nl.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *