Kunst- en kledingexpositie in manege bij Luttenberg

Kunst- en kledingexpositie in manege bij Luttenberg

LUTTENBERG – In het weekend van 1 t/m 4 maart is er de prachtige Sallandse Tuinexpo in manege Luttenberg. Kinderen van de basisschool presenteren hier hun prachtige kunstwerken, die ze gemaakt hebben in het kader van het 175 jarig bestaan van kerkdorp Luttenberg.

Tevens is er in landbouwmuseum De Laarman een speciaal ingerichte tentoonstelling van kleding en klederdracht uit de tijd van onze (over-)grootouders die als titel ‘In en uit de kleren’ heeft meegekregen. De dames van ‘De Parels’ (voorheen Zij-Actief) hebben deze tentoonstelling ingericht. En het mooie is: U hoeft hiervoor niet uw ( gratis) geparkeerde auto te verzetten of nogmaals entree te betalen!

“Huifkar schakel tussen kleding en klimplant bij Sallandse Tuinexpo”

Het vervoer tussen de manege en het museum v.v. is per luxe huifkar geregeld! De medewerkers van Leer- en Werkbedrijf De Enk hebben deze prachtige huifkar gebouwd en presenteren hem dit weekend vol trots aan hun passagiers. Genieten van tuinen en natuurproducten, de kleurrijke kunstwerken bekijken die gemaakt zijn door de leerlingen van basisschool Esmoreit en ook nog per rustieke huifkar naar de antieke modeshow in museum De Laarman. Dat is: ‘Vier halen en één betalen!’

 

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *